Etusivulle - Suomeksi - In English
 
Etusivu
Perustiedot
Tutkimusmenetelmät
Tutkimuskohteet
Yhteistyökumppanit
Aineistot
Tapahtumat
Tulokset
Yhteystiedot
 
PehmoGIS menetelmät
 
Palaute
 
Intranet
 

Tutkimuskohteet - Toimintatutkimus

Nupuri

Nupurin alueen pinta-ala on noin 50 ha ja se sijaitsee Pohjois-Espoossa Turun väylän tuntumassa Nuuksion kansallispuiston eteläpuolella. Nupuri tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa osallistavaa kaava- ja asuntosuunnittelua lähtökohtana "asukkaat tuotekehittelijöinä". Tutkimukseen sisältyy myös asumista tukevien palveluiden kumppanuusmallien kehittämistä yhteistyössä tutkimukseen osallistuvien tahojen kanssa.

Nupuri-foorumi

Nupurinkartanon suunnittelun ja vuorovaikutuksen tueksi kehitetty Internet-foorumi, Nupuri-foorumi, avattiin syyskuussa 2006. Foorumi tarjoaa vuorovaikutuskanavia, kuten mahdollisuuden suunnitelman kommentointiin sekä kokoaa yhteen paikkaan alueen suunnitteluun liittyvää tietoa. Tavoitteena on lisätä paikallisten toimijoiden sekä suunnittelijoiden ja  virkamiesten välistä vuorovaikutusta. Tulevaisuudessa sivustolle lisätään keskustelupalsta ja karttakäyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat merkitä positiivisia ja negatiivisia kommentteja sekä kehittämisehdotuksia kartalle.

Nupuri-foorumin osoite: www.nupurinkartano.fi

Nupuri-foorumin etusivu

Signals -nettikysely

Kartoitamme tulevien asukkaiden toiveita kaksivaiheisella Fountain Park Signals -nettikyselyllä. Ensimmäinen kyselykierros oli auki 12.- 29.01.2006. Saimme kahden viikon aikana 207 vastaajalta yli 800 erilaista ajatusta siitä, mikä tekisi Nupurinkartanosta hyvän asuinalueen.

Kyselyn toinen kierros oli auki 02.03.2006 asti. Vaikka mielipiteiden keruu on jo lopetettu, arviointiyökalua voi testata seuraavasta osoitteesta:
https://hosting.fountainpark.com/signals/7189-5385-73@nupuri&arvio

 

Päivitetty 09.02.2009